De door ons georganiseerde workshops worden gegeven op een van onze eigen locaties. Standaard neemt u uw eigen eten en drinken voor de gehele dag mee. 

Tijdens een workshop gaat u aan de slag met uw eigen camera. Bij sommige workshops of onderdelen van workshops verzorgen wij zelf de opstelling om kostbare tijd te besparen. U gebruikt dan wel uw eigen geheugenkaartje zodat u uw eigen foto's mee naar huis kunt nemen. Dit wordt bij de betreffende workshops aangegeven.

 

Opties

 • Standaard
  Bij de standaard workshops schrijft u zich een voor een van onze geplande workshops op een van onze eigen locaties. Deze workshops beslaan een gehele dag en bestaan uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. 
  Het praktijkdeel vind in de ochtend plaats en tijdens dit onderdeel behandelen we het theoriegedeelte van de workshop. Normale starttijd is rond 10:00 en zal ergens rond het middaguur klaar zijn. Na de lunch (standaard niet inbegrepen, dus eigen eten en drinken) gaan we op pad en gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Het eind zal ergens rond 16:00 liggen. U bent de gehele dag in de gelegenheid tot het stellen vragen.
 • 1-op-1
  Een 1-op-1 workshop bied u de gelegenheid om met 1 of 2 personen een dag op stap te gaan en u te helpen met door u gekozen items om te behandelen tijden deze privé workshop. Deze workshop is geheel naar eigen wens in te delen. Zowel qua tijdsbesteding (theorie/praktijk) alsook te behandelen onderwerpen en camerakennis. 
 • Op locatie
  Ook is het mogelijk om een standaard workshop op een door u gekozen locatie te geven. Voorwaarden hiervoor zijn dat de groep uit minimaal 6 personen bestaat en dat u de beschikking heeft over een ruimte waar de workshop gegeven kan worden. Wij zorgen zelf voor beamer en scherm indien nodig. 
 • Op maat
  Een workshop op maat is ook mogelijk. Denk hierbij aan het onderwerp waar u graag meer van wilt weten en op uw eigen locatie.

 

Extra's

 • Lunch
  Op onze eigen locaties hebben we de mogelijkheid u een lunch aan te bieden, verzorgd door onze huiscateraar Cre-An Catering. Hiervoor geld een  minimaal aantal van 6 personen.
 • High Tea
  Op onze eigen locaties hebben we de mogelijkheid u een High Tea aan te bieden, verzorgd door onze huiscateraar Cre-An Catering. Hiervoor geld een  minimaal aantal van 6 personen.

 

 

Foto's gemaakt tijdens enkele van onze workshops kun je hier bekijken.