Herken je dat?  Wat we mooi vinden aan onszelf en wat we eigenlijk in onszelf afkeuren. Daar zit echte, onvoorwaardelijke liefde in de weg. Want: beide zijn één. Je bestaat niet uit twee delen die elkaar kunnen liefhebben, maar je bent een eenheid. Je kunt niet het object zijn van je eigen liefde. Wel kun je liefde zijn.

Hoe vaak hoor je niet ‘ Ik sta nooit mooi op de foto’. Daar gaan we verandering in brengen.

Met dat idee start  ‘Houd van jezelf’-shoot en HAVE FUN!!!:

Deze shoot kan groepsgewijs worden gegeven waarin de volgende onderdelen aan de orde komen: 

  • Leer je ontspannen voor de camera te staan.
  • Aan de hand van je hobby, smaak of voorkeur bepaal jij welke props jij wilt gebruiken om een leuke ontspannen foto te krijgen
  • Er wordt een individuele foto gemaakt met een attribuut/props en een individuele zonder
  • De kleur van jouw kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van de foto. Om jou nog beter in beeld te brengen krijg je kleuradvies. Bij individuele shoot wordt hier dieper op in gegaan. Met de juiste kleuren voel je je zelfverzekerder.
  • Er wordt afgesloten met een groepsfoto
  • Je gaat weg met een enorme boost zelfvertrouwen. YES!!! 

 

Wanneer je een persoonlijke -shoot gaat doen gaan we wat meer in op wie je bent , je uitstraling en jouw kenmerken die jou uniek maken en speciaal.

  • Samen kijken we waarom het zo ongemakkelijk kan zijn en waarom je bijna nooit tevreden bent met het resultaat.
  • Leer je ontspannen voor de camera te staan.
  • Aan de hand van je hobby, smaak of voorkeur bepaal jij welke props jij wilt gebruiken om een leuke ontspannen foto te krijgen
  • De kleur van jouw kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van de foto. Om jou nog beter in beeld te brengen krijg je kleuradvies. Tijdens een kleuranalyse ga je zien en ervaren in welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Wanneer jij kleuren draagt, die in harmonie zijn met jou huid, haar en ogen dan zie je er beter en gezonder uit. Niet alleen op een foto maar ook op andere belangrijke momenten, dat jij je van je beste kant wil laten zien. Met de juiste kleur voel jij je zelfverzekerdere en bereik je gemakkelijk je doel. 

Een ‘Houd van jezelf’-shoot is plezierig en luchtig. Maar je gaat ook met kennis naar huis over het maken van een goede foto. Hierdoor worden mooie foto’s vanzelfsprekend en geen doel op zich.


Wil je meer weten over deze shoot stuur ons een mail en wij geven je de info over de prijs, duur en inhoud aan je door.

We zien je graag bij de volgende shoot!

 

 

Wat bieden we nog meer:

Elke foto-shoot kan gecombineerd worden met een lunch of een high tea. Deze wordt geheel zelf gemaakt en voorbereid door Anja Borggreve van Cre-An Catering.

De lunch en high Tea worden in verschillende thema’s gegeven. Dit zie je terug in de decoratie van de setting aan tafel.

Foto-shoot kan in de studio maar kan ook op locatie. Dit moet vooraf aangegeven worden.

Er is van te voren altijd een persoonlijk gesprek om alle wensen duidelijk inzichtelijk te krijgen.

Wil je meer weten over de arrangementen inclusief eten, laat het ons dan weten. We vertellen je graag meer over de inhoud, en prijs.